Villkor

Kultur utan gränser välkomnar dig till online-inköpsportalen och hoppas att du har en tillfredsställande service hos oss.

thaqafa.se äger och driver denna webbplats. Genom att komma åt och använda thaqafa.se bekräftar du att du har läst, förstått och samtycker till att vara bunden av användarvillkoren eftersom det kan uppdateras då och då. Thaqafa.se rekommenderar att du kontrollerar dess sida regelbundet för eventuella ändringar som har gjorts i användarvillkoren.

Denna webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Thaqafa.se har ingen kontroll över dessa länkar och tar inget ansvar för dem eller för förlust eller skada som kan uppstå till följd av din användning av dem. Din användning av de länkade webbplatserna kommer att omfattas av användningsvillkoren och tjänsten som anges under var och en.

Produkter som erbjuds online

Thaqafa.se innehåller beskrivningar av sina artiklar som tillhandahålls direkt av utgivaren, tillverkaren eller distributören av den artikeln. Därför bekräftar eller garanterar thaqafa.se inte att beskrivningarna av dessa artiklar är korrekta eller fullständiga.

Om en användare köper en artikel från thaqafa.se som inte är exakt som beskriven, välkomnar thaqafa.se sin användare att returnera varan i oanvänt skick för att återkräva köpeskillingen inom en period av 30 dagar från leveransdatumet, enligt beskrivningen i detaljerna under Returpolicy.

Integritetspolicy

Vår integritetspolicy, som beskriver hur vi använder din information, finns på sidan Sekretesspolicy. Genom att använda denna webbplats godkänner du behandlingen som beskrivs där och garanterar att all information som tillhandahålls av dig är korrekt.

ett förbud

Denna webbplats bör inte missbrukas. Du kommer inte att begå eller uppmuntra ett brott; Överföra eller distribuera ett virus, en trojansk häst, en mask, en logisk bomb eller något annat material som är skadligt, tekniskt skadligt, kränker förtroende eller på något sätt stötande eller obscent; Penetration till någon aspekt av tjänsten; Korrupta data orsakar irritation för andra
Användare. Kränka någon annans äganderätt; Skicka reklam- eller reklammaterial, vanligtvis kallat ”skräppost”; Eller försök att påverka prestanda eller funktioner för datoranläggningar eller komma åt dem via denna webbplats.

Vi ansvarar inte för förlust eller skada till följd av virus eller annat tekniskt skadligt material som kan infektera datorer, datorprogram, data eller annat skyddat material på grund av din användning av denna webbplats eller för din nedladdning av material som publiceras på den, eller på någon webbplats associerad med den.

Immateriell egendom och innehåll

De immateriella rättigheterna i all programvara och allt innehåll (inklusive fotografier) ​​som görs tillgängliga för dig på eller via thaqafa.se förblir thaqafa.se eller dess licensgivares egendom och skyddas av upphovsrättslagar och fördrag i Malaysia. Alla rättigheter förbehålls till thaqafa.se och dess licensgivare. Du får endast lagra, skriva ut och visa innehållet som tillhandahålls för ditt personliga bruk. Det är inte tillåtet att publicera, manipulera, distribuera eller reproducera något innehåll eller kopior av innehållet som tillhandahålls till dig på något annat sätt, och du får inte använda detta innehåll i samband med något företag eller kommersiellt företag.

försäljningsvillkor

Genom att göra en beställning samtycker du till att köpa en produkt enligt följande villkor. Alla beställningar är beroende av tillgänglighet och bekräftelse av orderpriset.

Leveranstider kan variera beroende på tillgänglighet och beroende på förseningar på grund av förseningar eller force majeure som vi inte ansvarar för.

Thaqafa.se förbehåller sig rätten att avslå ansökningar som lämnas in av det. Om din begäran accepteras av oss, kommer vi att meddela dig via e-post och bekräfta identiteten på den part du ingått avtal med. När du gör en beställning förbinder du dig till att all information du lämnar till oss är korrekt och korrekt, att du är en auktoriserad användare av det kredit- eller betalkort som du använde för att göra din beställning och att det finns tillräckligt med pengar för att täcka köpet som visas på tidpunkten för köpet. Alla priser kan ändras.

När du gör en beställning får du ett bekräftelsemail som bekräftar mottagandet av din beställning, artikelinformation och totalkostnad. Det kommer inte att utgöra en slutlig bekräftelse på din beställning. Vid mottagandet av din betalning via internetbankportalen eller PayPal skickar vi ett e-postmeddelande som bekräftar att varorna har skickats och det förväntade leveransdatumet.

Priser och tillgänglighet

Medan vi gör vårt bästa och ser till att alla detaljer, beskrivningar och priser som visas på denna webbplats är korrekta och uppdaterade, kan fel uppstå. I händelse av att vi upptäcker ett fel i priset eller kvantiteten på någon av de varor du har beställt, kommer vi att meddela dig omedelbart och ge dig möjlighet att bekräfta din beställning till rätt pris eller avbryta den. Om du vill avbryta och redan har betalat för dessa artiklar får du full återbetalning.

Oberoende

Om någon del av användarvillkoren inte kan verkställas påverkas inte tillämpningen av någon annan del av användarvillkoren och alla andra villkor kommer att gälla.

Klagomål

Thaqafa.se välkomnar din värdefulla feedback. För detta ändamål implementerar vi ett klagomålshanteringsförfarande som vi kommer att använda för att lösa eventuella problem eller tvister så snart de uppstår. Meddela oss gärna om du har några klagomål eller kommentarer.

Ersättning

Du samtycker till att ersätta, försvara och underhålla thaqafa.se, dess styrelseledamöter, tjänstemän, anställda, rådgivare, agenter och distributörer, från alla krav från tredje part, ansvar, skadestånd och / eller kostnader (inklusive men inte begränsat till juridiska avgifter Beror på din användning av denna webbplats eller ditt brott mot användarvillkoren.

avstående

Om du bryter mot någon av ovanstående villkor och vi inte vidtar några åtgärder har vi fortfarande rätt att använda våra rättigheter och åtgärder i andra situationer där dessa villkor bryts.

allmän information

Det juridiska namnet på vårt företag är Kultur Utan Gränser Bokförlag AB (559166-2605)

Du kan lära dig mer om hämtningsinformation genom att besöka den här Länk

Garantiperioden och juridiska klagomål är 3 år för bokvaror. Du kan skicka klagomål genom att besöka detta Länk

Leveranstiden inom Sverige är från 2 till 3 arbetsdagar och i övriga Europa från 5 till 7 arbetsdagar

Vi accepterar betalningar via Debit card/Credit card/VISA/MasterCard/American Express/PayPal

När begäran har bekräftats av kunden dras beloppet från hans bankkonto

De valutor du handlar med på vår webbplats är svenska kronor och euro

VAT rate is 6% (SE5591662605) På böcker

VAT rate is 25% (SE5591662605) På andra produkter

Faktura & delbetalning

I samarbete med Collector erbjuder vi faktura och delbetalning. Tjänsten är baserad på en engångskredit som möjliggör en enkel och säker betalning av dina köp genom faktura eller delbetalning. Mer information och fullständiga villkor om Collector betalsätt hittar du på Collector.se

Fakturan har en förfallotid om 14 dagar. Efter genomfört köp skickas fakturan till din folkbokföringsadress. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller ansöka om att dela upp betalningen i mindre delar genom att logga in på Collector.se

För att kunna använda tjänsten måste du vid köptillfället vara bosatt i Sverige och minst 18 år gammal. Betalsättet är endast tillgängligt för privatpersoner och som kreditgivare förutsätter vi att du har skött dina ekonomiska åtaganden och har en god betalhistorik.

En kreditprövning görs i samband med köptillfället vilket innebär att en kreditupplysning inhämtas. Kreditupplysningar som tas av Collector påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

Frågor kopplade till din faktura eller delbetalning

Collectors kundtjänst hjälper dig gärna i alla frågor som rör din faktura eller delbetalning. Kontakta oss via telefon på 010-161 00 00

Återbetalning vid faktura- eller delbetalningsköp

Du som har betalt din faktura eller delbetalning men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector. Collector återbetalar den summa du har betalat efter att vi har fått uppgift om godkänd retur från handlaren. Återbetalningen sker till ditt konto varför du behöver meddela oss dina kontouppgifter tillsammans med fakturauppgifterna. https://www.collector.se/kundservice/

Pris

Delbetalning

Månader

Uppläggningsavgift

Ränta

Räntefritt

3

95 sek

0

Räntefritt

6

195 SEK

0

Räntefritt

12

295 SEK

0

Annuitet

24

295 SEK

9,95%

Annuitet

36

395 SEK

11,95%

Full affär

Ovanstående användarvillkor utgör parternas hela avtal och ersätter alla tidigare avtal mellan dig och thaqafa.se. Varje avstående från någon bestämmelse i användarvillkoren kommer endast att gälla om det tillhandahålls skriftligt och undertecknas av chefen för thaqafa.se.